Great software... because we put People first

Podział Spółki

Gliwice, dnia 29 marca 2019 r.

Zarząd Future Processing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Gliwicach, KRS: 0000217147 (dalej jako Future Processing lub Spółka Dzielona) ogłasza, poprzez udostępnienie do publicznej wiadomości zgodnie z treścią art. 535 § 3 Kodeksu spółek handlowych, że dnia 29 marca 2019 r. Future Processing oraz Adaptive Vision spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Gliwicach, KRS: 0000749832 (dalej jako Spółka Przejmująca) przyjęły Plan Podziału, na podstawie którego dokonany zostanie podział Future Processing.

Podział nastąpi przez wydzielenie i przeniesienie części majątku Spółki Dzielonej w postaci zorganizowanej części przedsiębiorstwa związanej z prowadzoną przez Spółkę Dzieloną działalnością dotyczącą oprogramowania Adaptive Vision na Spółkę Przejmującą (art. 529 § 1 pkt 4 Kodeksu spółek handlowych).

Treść Planu Podziału stanowi załącznik do niniejszego ogłoszenia. Plan Podziału wraz z załącznikami oraz innymi dokumentami, o których mowa w art. 540 § 1 i nast. Kodeksu spółek handlowych, można przeglądać w siedzibie Spółki Dzielonej (ul. Bojkowska 37A, 44-100 Gliwice).

Plan podziału spółek przez wydzielenie

Oni już nam zaufali. Ty też zostań naszym Klientem